O nama

O NAMA

poofnac

Mi smo mala porodična firma sa tonom ljubavi za ono što radimo. Nismo opsednuti modnim trendovima ili brojem prodatih pari, naša jedina motivacija je da napravimo takav dizajn cipelica koje bismo nosili našoj deci i deci naših prijatelja. Koristeći najmekše materijale, sa posebnim osvrtom na udobnost i kvalitet izrade svakog pojedinačnog para, naše cipelice postaju kalup za nožice njihovih malih vlasnika, na način na koji samo najfiniji materijali i pažljiv dizajn to mogu da urade.

Zašto handmade?
Handmade cipelice vam mogu ponuditi mnogo više izbora nego obuća iz masovne proizvodnje. Svaki model izrađujemo sa posebnom pažnjom i svaki novi par će biti malo drugačiji od prethodnog. Tako u svojoj unikatnosti dobijaju na lepoti i karakteru.

Iz svih navedenih razloga, veoma smo strastveni po pitanju umetnosti i zanata, a ovaj naš proizvod je veliki izazov za našu maštu i kreativnost.

 
 

o-nama

…i još jedna stvar!

Jako smo ponosni na našu ambalažu za koju smo dobili nagradu za “Najbolji dizajn pakovanja u Srbiji za 2013. godinu / kategorija Ostalo” na PACKTIVITY konferenciji za dizajn pakovanja.

Bez nje nijedne cipelice ne napuštaju našu malu radionicu 😉