fbpx

Dostava i način plaćanja

Rok isporuke

Nakon Vaše potvrde, porudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a.

Period obrade porudžbine je najčešće 12 radna dana. Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, mi ćemo Vas kontaktirati početkom naredne nedelje.

Od tog trenutka rok isporuke je 2-7 radnih dana.

Rok isporuke može biti i duži za vreme praznika (zbog radnog vremena kurirske službe) ili ukoliko nam u istom trenutku pristigne veliki broj porudžbina. U tom slučaju ćemo Vas kontaktirati kako biste nam potvrdili porudžbinu ukoliko Vam odgovara predviđeni rok isporuke.

Preuzimanje pošiljke

Kuriri Post Express-a (eksterna firma koja vrši dostavu robe za našu firmu), pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-19h uslugom „danas za sutra“ od trenutka kada pošaljemo paket. Ukoliko želite da navedemo da pošiljka bude dostavljena u prepodnevnim časovima, do 12h, ili nekog određenog dana, molimo Vas da nam to navedete u napomeni prilikom popunjavanja narudžbenice.

U slučaju da niste na adresi u trenutku dostave paketa, kurirska služba će Vam ostaviti obaveštenje u poštanskom sandučetu i Vašu pošiljku ćete moći da preuzmete narednih 5 dana u najbližoj pošti. Ukoliko dođe do bilo kakvih problema pri isporuci, molimo da nas o tome obavestite.

Plaćanje robe

Poručenu robu plaćate pri preuzimanju pošiljke kuriru, isključivo u dinarima. Naša firma nije u sistemu PDV-a, tako da je cena na porudzbenici i krajnja cena koju plaćate. Pri preuzimanju robe plaćate punu cenu robe sa troškovima dostave.

Ukoliko želite da neki od naših proizvoda pošaljete na poklon (tako da primalac ne snosi nikakve troškove) molimo Vas da nam se obratite na naš e-mail.

Cena isporuke

Troškovi dostave mogu biti manji ili veći od navedenih 250 din, u zavisnosti od ukupne cene I težine paketa (jer se poštarina obračunava u pošti nakon merenja paketa).

troškovi dostave za pakete čija je vrednost do 2000 din i težine do 0,5 kg je 193 din

– troškovi dostave za pakete čija vrednost prelazi 2000 din se obračunavaju direktno u pošti, kada se izmeri težina paketa i obračuna vrednost/otkupnina paketa, ali ukupni troškovi dostave ne prelaze vrednost od 300 din.

BESPLATNA DOSTAVA za kupovinu preko 5.000 din.


NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke i načinom plaćanja.

Sličan post

X